Mainos
Mainos

Vatsavaivainen Lipponen tapaa Italian pääministerin

Pääministeri Paavo Lipponen ja rouva Päivi Lipponen ovat lähteneet lomamatkalle Italiaan. Pääministeri Lipponen tapaa EU:n puheenjohtajan ominaisuudessa Italian pääministerin Massimo D'Aleman huomenna Roomassa.

Lipposen lomamatka Italiaan alkoi vatsavaivoilla. Pääministeri kärsi pahoinvoinnista lentokoneessa. Myöhemmin hän kertoi avustajilleen, että huonovointisuus meni pian ohi ja se johtui ilmeisesti jostakin sopimattomasta ruuasta.

Lipponen aikoo matkaohjelmansa mukaisesti tavata huomenna Italian pääministeri D´Aleman.

Pääministerien keskusteluissa käsitellään muun muassa Suomen puheenjohtajuutta EU:ssa, Balkanin tilannetta, unionin laajentumista ja muita ajankohtaisia EU-kysymyksiä.

Pääministeri ja rouva Lipponen tutustuvat Rooman käyntinsä yhteydessä myös Rooman lähellä Nemi-järven luona meneillään oleviin yhteispohjoismaisiin arkeologisiin kaivauksiin. Lipposen perhe viettää viikon loman Italiassa; perhettä kiusaa yli 35 asteen lämpötila.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme