Mainos
Mainos

Vauva katosi vaunuista Laukaassa – Poliisi: "Syytä epäillä, että katoamiseen liittyy ulkopuolinen taho"

Poliisi epäilee, että Laukaassa tänään kadonneen vauvan katoamiseen liittyy sittenkin ulkopuolinen taho, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi.

Poliisi on suorittanut tapahtuma-alueella paikkatutkintaa Laukaan Vihtavuoressa. 1,5-vuotias lapsi oli laitettu ulos nukkumaan Tislaajantie 15:n pihaan, ja vauvan äiti huomasi lapsen kadonneen noin kello 13.10.

Lapsi löytyi reilu tunti myöhemmin Vehmasahontien ja Aholantien välisestä metsiköstä, noin 200 metrin päässä katoamispaikasta. Alueella asuva henkilö kuuli lapsen itkua metsiköstä ja meni katsomaan, mistä ääni kuului.

Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Markku Latvala kertoi aiemmin tänään MTV Uutisille, että tapaukseen ei näytä liittyvän ketään ulkopuolista.

Poliisi ei tutkinnallisista syistä kerro, mihin epäilyt ulkopuolisesta tekijästä perustuvat. Poliisi tutkii asiaa epäiltynä vapaudenriistona.

Poliisi pyytää ilmoittamaan asiaan littyvät havainnot asian tutkijalle numeroon 050 456 0471.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme