Mainos
Mainos

Väyrynen: Keskustan presidenttiehdokas voisi menestyä

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen (kesk.) arvioi, että tulevissa presidentinvaaleissa keskustan presidenttiehdokkaalla voisi olla menestymisen mahdollisuus.

Väyrynen arvioi Karjalan maa -lehdessä ilmestyneessä kolumnissaan, että hallituksen Emu-linjan vuoksi yleinen mielipide Suomessa saattaa muuttua ja lähivuosien aikana voi syntyä vastavaikutus nykyiselle politiikalle.

Väyrynen toteaa pitäneensä keskustan ehdokkaan menestymismahdollisuuksia vuoden 2000 vaaleissa aikaisemmin huonoina. Siksi hän on ollut vastahakoinen yrittämään kolmatta kertaa keskustan presidenttiehdokkaaksi.

Omasta ehdokkuudestaan Väyrynen toteaa edelleen, että "tuskinpa". Hän viittaa viime vaalien alla käydyn mediapelin huonoihin kokemuksiin. Tosin hän toteaa, että mediapelissä haavoittuvaisimpia saattaisivat olla sellaiset ehdokkaat, joiden kansansuosio perustuu mediasuosioon.

Väyrysen mielestä keskusta ehdokas ehdittäisiin asettaa kesällä tai syksyllä 1999.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme