Mainos
Mainos

Väyrynen pettynyt keskustaan

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen sanoo tänään Kalevassa olevansa pettynyt keskustan linjaan ja nykyjohtoon. Pääsyy pettymykseen on hänen mukaansa vallitseva aatteettomuus.

Väyrynen haastaakin puoluejohdon viikon päästä Vaasassa pidettävässä puoluekokouksessa -asioilla. Henkilökysymyksiin hän ei ota mitään kantaa. Sen sijaan Väyrynen vaatii keskustan linjan selkiyttämistä ja terävöittämistä.

-Tällä hetkellä, kun katsoo puolueen politiikkaa, joutuu kysymään, mikä muuttuu, jos keskusta voittaa vaalit, Väyrynen sanoo Kalevassa.

Väyrysen mielestä keskustalla ei ole selviä vaihtoehtoja sisäpolitiikassa tai Eurooppa- ja ulkopolitiikassakaan, vaan vallantavoittelusta on tullut itsetarkoitus.

-Puoluejohto näyttää luottavan suureen vaalivoittoon ja varoo tekemästä mitään, mikä vaarantaisi sen. Ajatuksena on valtaan pääsy. Ministeriehdokkaita on runsaasti joka vaalipiirissä, Väyrynen toteaa.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme