Mainos
Mainos

Väyrynen puolustaa Korhosta

Keskustan puheenjohtajaehdokas Paavo Väyrynen kokee keskustan puoluesihteeri Jarmo Korhosen joutuneen kohtuuttoman ajojahdin kohteeksi.

Väyrynen puolusti Korhosta kaikissa puoluesihteeriin liitetyissä epäkohdissa Savonlinnassa pitämässään puheessa tänään.

MTV:n uutisille Väyrynen totesi ajojahtiin syyllistyneen paitsi media myös poliitikkoja.

Vaalirahakohuun liittyen Väyrynen sanoi, että Korhonen on hoitanut vaalirahoitusta yhdessä muun puoluejohdon kanssa ja sen valtuuttamana. Väyrynen muistutti, etteivät vaalirahoitukseen liittyneet epäselvyydet kohdistuneet yksin Korhoseen, eikä häntä ole edes epäilty rikollisesta toiminnasta.

Myös jäsenkorttiuudistuskohun sijaan Väyrysen mukaan Korhosta pitäisi pikemminkin kiittää siitä, että pitkään viivästynyt uudistus on saatu aikaan. Lisäksi Joutsen Media Oy:n yhtiökokouksen ratkaisuihin Korhosella ei ole Väyrysen tietojen mukaan ollut mitään osuutta.

Väyrynen sanoo puolustavansa Korhosta siksi, että ajojahti on saanut sellaiset mittasuhteet, että puoluesihteerin puolustaminen kuuluu hänen tehtäviinsä puolueen kunniapuheenjohtajana.

Puheenjohtajaehdokkaana Väyrynen ei sen sijaan halua ottaa kantaa puoluesihteerin vaaliin.

Katso Eeva Lehtimäen raportti

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme