Mainos
Mainos

Väyrynen puolustaa Paasikiven linjaa ulko- ja turvallisuuspolitiikassa

Eduskuntavaaliehdokas ja europarlamentaarikko Paavo Väyrynen (kesk.) pitää keskeisenä vaaliteemanaan Paasikiven linjan puolustamista ulko- ja turvallisuuspolitiikassa.  

-Paasikiven linjan ydin on se, että Suomen pitää oma ulko- ja turvallisuuspolitiikkansa hoitaa niin, että suurvaltanaapuri ei koe, että sen turvallisuus olisi Suomen kautta uhattuna, Väyrynen sanoi eduskuntavaalipaneelissa Brysselissä.  

Väyrysen mukaan Paasikiven linja on uhattuna, koska nykyhallituksen pääministeri Alexander Stubb (kok.) ja puolustusministeri Carl Haglund (r.) ovat eri linjalla.  

Vaalipaneeliin osallistui viisi meppiä, joista vain Väyrynen pyrkii eduskuntaan. Ehdolla ovat myös keskustameppi Olli Rehn (kesk.) ja perussuomalaisten Sampo Terho.  

Rehn oli alun perin osallistumassa paneeliin, mutta järjestäjien mukaan hän jäi pois aikatauluesteiden takia.  

Paneelin järjestivät Eurooppalainen Suomi Brysselissä, Belgian Suomi-klubi sekä suomalaiset poliittiset järjestöt Brysselissä.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme