Mainos
Mainos

Veikkaukselle uusi toimitusjohtaja

Veikkaus Oy on saanut uuden toimitusjohtajan erotetun Matti Ahteen tilalle. Uusi toimitusjohtaja on Risto Nieminen, joka on aiemmin työskennellyt yhtiössä.

Veikkauksen hallitus on tänään yksimielisesti nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Risto Niemisen. 49-vuotias Nieminen on Suomen Urheilutelevisio Oy:n toimitusjohtaja ja entinen Veikkauksen tiedotusjohtaja.

-Rahapeliviihde on hyvin erikoislaatuinen alue ja kun mä -89 aloitin Veikkauksessa, täytyy sanoa, että muutama vuosi meni tämän liikealueen sisäistämisessä. Siitä mä oon ihan varma, että itselleni ja Veikkaukselle on suuri apu, että tunnen alueen ennen kuin aloitan uudessa tehtävässä, uusi toimitusjohtaja sanoi valintansa jälkeen.

Nieminen joutuukin heti keskelle rahapeliviihteen kiristynyttä kilpailutilannetta. -Vaikka Veikkauksella on loistavat kivijalat; lotto, arpatuotteet ja vedonlyönti, ei siihen tilanteeseen voi jatkossa täysin luottaa. Tulee uusia sukupolvia, jotka ovat tottuneet viihdepeleihin ja pc:hen sekä pelikonsoleihin. Se, miten rahapelit voidaan yhdistää uusiin pelaamisen näkökulmiin on Veikkaukselle tärkeä ja iso tehtävä, Risto Nieminen uskoo.

Nieminen toivoo pääsevänsä aloittamaan työt Veikkauksessa jo kesän aikana.

Yhtiön toimitusjohtaja vaihtui keväällä, jolloin edellinen vakanssin haltija Matti Ahde erotettiin seksiahdistelusyytteiden seurauksena.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme