Mainos
Mainos

Veikkauksen häirintäväitteet kulttuuriministerille

Kulttuuriministeri Suvi Lindén aikoo pyytää Veikkaukselta selvitystä julkisuudessa väitetystä Veikkauksen työpaikkahäirinnästä.

Suvi Lindén

Televisiokanava Nelosen ohjelmassa eilen vieraillut Helsingin sanomien toimittaja sanoi, että lehden työpaikkahäirintää koskevan jutun esimerkkitapaus koski Veikkausta ja että jutussa esiintynyt nimetön toimitusjohtaja on Veikkauksen Matti Ahde. Ahde on tänään kiistänyt kaikki väitteet perättöminä.

Veikkaus

Kulttuuriministeri Lindén sanoi MTV:n uutisille, että hän keskustelee asiasta Veikkauksen hallituksen puheenjohtajan Juha Niemelän kanssa.

Ahde sanoo tiedotteessaan, että "kukaan henkilöstöömme kuuluva ei ole nostanut tällaisessa asiassa minkäänlaista prosessia eikä pyytänyt minua, yhtiön muita johtohenkilöitä, esimiehiä tai henkilöstön edustajia ryhtymään mihinkään toimenpiteisiin. Kiistän ehdottomasti esitetyt väitteet perättöminä".

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme