Mainos
Mainos

Veikkauksen sivuille ei pääse ulkomailta

Veikkaus estää toistaiseksi pääsyn sivuilleen ulkomailla olevilta käyttäjiltä.

Kyseessä on varotoimenpide sen jälkeen, kun Veikkauksen verkkosivut joutuivat lauantaina palvelunestohyökkäyksen kohteiksi. Hyökkäyksen aikana ulkomailta tuli suuri määrä yhteydenottoja, jotka ruuhkauttivat Veikkauksen palomuurin.

Veikkauksen tiedotuspäällikkö Riitta Nissi kertoo palvelunestohyökkäyksen jatkuvan vaimentuneena ja sen vuoksi päätös kävijöiden rajoittamisesta oli tarpeen.

- Tällä hetkellä tilanne on se, että tämä palvelunestohyökkäys jatkuu edelleen, mutta on vaimentunut. Siitä syystä me ollaan jouduttu rajoittamaan ulkomailta tulevaa liikennettä nettisivuillamme. Esto pyritään poistamaan mahdollisimman pian, mutta tarkkaa ajankohtaa emme pysty kertomaan, Nissi sanoo.

- Meidän sivuille ei pääse tällä hetkellä pelaamaan mistään ulkomaisista osoitteista. Jos nettiyhteydet kulkevat ulkomaan kautta, on joitakin pulmia ollut myös kotimaassa.

Nissin mukaan Veikkauksen sivuilla on kuitenkin turvallista pelata tälläkin hetkellä.

- Painotamme juuri sitä, että asiakkaiden tietoihin tällä hyökkäyksellä ei päästä käsiksi. Sivuja voi käyttää aivan rauhassa ja turvallisesti.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme