Mainos
Mainos

Veikkauksen uudet nettisivut täynnä bugeja

Veikkauksen nettisivujen uudistus ei ole mennyt aivan nappiin. Maanantaina uudistetun Veikkaus.fi -sivuston käytössä on ilmennyt lukuisia virheitä, jotka haittaavat pelaamista tai jopa estävät sen kokonaan.

Veikkauksesta kerrotaan, että verkkosivujen käyttäjiltä on tullut runsaasti yhteydenottoja pelaamista haittaavista virheitä. Ongelmia on ilmennyt muun muassa sisään kirjautumisessa. Järjestelmä ei esimerkiksi hyväksy lainkaan asiakastunnuksessa olevia erikoismerkkejä kuten + tai &.

Myös jotkut asiakastunnuksina käytettävät numerosarjat aiheuttavat ongelmia. Alle seitsennumeroisina ne eivät toimi sellaisinaan, vaan niiden eteen on näppäiltävä tarpeeksi monta nollaa, jotta sarja saadaan seitsemän merkin pituiseksi.

Myöskään pelin uusiminen verkossa ei toistaiseksi onnistu, koska Pelin uusiminen -painike on poissa käytöstä teknisen ongelman vuoksi.

Kolmas ongelma koskee rahansiirtoa pelitilille Sampo-pankin tileiltä. Sampo-pankista tehtävä rahansiirto toimii toistaiseksi ainoastaan Veikkauksen mobiilisivuilla osoitteessa mobi.veikkaus.fi. Tavallisilta verkkosivuilta siirto ei onnistu, syytä vikaan ei tiedetä.

Ongelmista johtuen myös Veikkauksen asiakasneuvonnassa on ollut ruuhkaa, joten henkilökohtaisen neuvonnan saaminen voi olla vaikeaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme