Mainos
Mainos

Veikkaus alkaa kertoa voittopaikkakunnan entistä tarkemmin

Veikkaus alkaa paljastaa entistä tarkemmin suurpottien voittopaikkakunnat vuodenvaihteen jälkeen.

Nykyisin voittopaikkakuntaa ei paljasteta, jos kunnassa asuu vähemmän kuin 3000 ihmistä. Uudistuksessa rajoitus poistetaan. Ainoastaan Ahvenanmaan pieniin kuntiin osuneista voitoista ei kerrota kunnan tarkkuudella.

Veikkaus kertoo muuttaneensa linjaustaan kuntarakenteen muutosten vuoksi. Sen mukaan asukaslukuun perustuva linjaus on vanhentumassa.

Yli 50000 asukkaan kaupungeissa Veikkaus voi paljastaa myös kaupunginosan, jossa peli on pelattu. Lisäksi Veikkauksen nettisivuilla tai Veikkaus-kortilla pelatuista peleistä voidaan kertoa voittajan sukupuoli sekä tieto siitä, onko hän paikkakuntalainen. Molemmissa tapauksissa käytetään kuitenkin tapauskohtaista harkintaa, sillä tarkoituksena on turvata voittajien yksityisyys. 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot