Mainos
Mainos

Veikkaus tyytyväinen sopupelituomioihin

Oy Veikkaus Ab pitää Vantaan käräjäoikeuden antamaa päätöstä pesäpalloilun sopupelijutussa oikeansuuntaisena. Veikkaus ei kuitenkaan vielä ole ratkaissut, aikooko se valittaa tapauksesta hovioikeuteen.

Veikkaus perustelee kannanottoaan käräjäoikeuden tuomioon sillä, että "muunlainen päätös olisi ollut väärä signaali suhtautumisesta vilppiin vedonlyönnissä".

Veikkauksen ns. kokonaisvahinkoa koskeva yli yhdeksän miljoonan markan suuruinen korvausvaatimus hylättiin käräjäoikeuden tuomiossa tyystin. Oikeuden mukaan vastaajat eivät ole tekijäkumppaneina yhdessä tehneet heidän syykseen luettuja rikoksia.

Superpesis miettii tilannetta

Superpesis Oy:n toimitusjohtaja Juha Tikkanen kertoo, että Superpesiksen hallitus pitää keskiviikkona puhelinkokouksen sopupelituomioiden tiimoilta. -Kokouksessa katsotaan aiheuttaako tämä jotain jatkotoimenpiteitä tai mitä toimenpiteitä tämä yleensäkään voi aiheuttaa, Tikkanen sanoi.

Keskiviikon kokousta edeltää perinpohjainen tutustuminen mittavaan, noin 400-sivuiseen päätökseen. Tikkanen muistutti, ettei Superpesis Oy ole ollut yhdessäkään oikeudenkäynnissä osallisena.

Seppo Uusi-Oukari yllättyi rangaistuksista

Pesäpalloilun sopupelijutun rankimpiin rangaistuksiin lukeutuvan viiden kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen saanut Seppo Uusi-Oukari kuuli tuomiostaan puhelimitse tänään.

-Joo, no kyllä se kuitenkin yllätys on, että siitä jotain tuomiota on saatu aikaiseksi. Tuntuu siltä nyt näin yhtäkkiä, Uusi-Oukari tuumasi tuoreeltaan. -Ei missään vaiheessa tullut mieleenkään, että tämmöstä voisi tulla, kyllä tämä on ihan yllätys, Kankaanpäästä tavoitettu Uusi-Oukari sanoi.

Vantaan käräjäoikeus katsoi, että Kankaanpään peliä johtanut Uusi-Oukari sopi Mauri Pyhälahden kanssa Kankaanpään ja Seinäjoen välisen, 11. elokuuta 1998 pelatun ottelun ja Jari Alasmäen kanssa 13. elokuuta 1998 pelatun Kankaanpään ja Oulun välisen pelin.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme