Mainos
Mainos

Veljekset tappelivat: Terassi tulessa, autolla omakotitalon seinään

Veljesten tappelu sai suuret mittasuhteet Siilinjärvellä varhain tänä aamuna.

Siilinjärven Kumpusella vuonna -80 syntynyt mies yritti lähteä humalassa ajamaan moottoripyörällään. Hänen pari vuotta vanhempi veljensä yritti estää ajon lyömällä veljeään useita kertoja nyrkillä päähän.

Pienen kilpajuoksun jälkeen nuorempi veljes oli onnistunut pääsemään moottoripyörän satulaan ja kiihdytti sillä kohti vanhempaa veljeään, mutta moottoripyörä kaatui juuri ennen kuin se olisi törmännyt toiseen veljekseen.

Tämän jälkeen veljesten välinen tappelu oli jatkunut ja sen tiimoilta asuintalon terassilla ollut grilli oli kaatunut ja terassin lattia oli syttynyt palamaan.

Tämän jälkeen vanhempi veli oli poistunut paikalta henkilöautolla ja palannut kohta takaisin törmäten autolla nuoremman veljeksen omakotitalon seinään.

Nuorempi veljes puhalsi tapahtuman jälkeen poliisin alkometriin 0,7 promillen lukeman, myös vanhemman veljen veressä oli tapahtuma-aikaan promilleja, mutta alle rangaistavuuden rajan.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme