Mainos
Mainos

Velkasovintoja tehty useita tuhansia

Velkasovinto-ohjelman tarkoituksena on ollut auttaa niitä lama-ajan velallisia, jotka ovat jääneet lakisääteisen velkajärjestelyn ulkopuolelle.

Tämän kuun lopussa päättyvän velkasovinto-ohjelman aikana on tehty tuhansia sovintoja. Huhtikuun loppuun mennessä niitä oli tehty 3600, ja parhaillaan on vielä käsiteltävänä useita tuhansia hakemuksia, kerrotaan oikeusministeriöstä.

Velkasovinto-ohjelman tarkoituksena on ollut auttaa niitä lama-ajan velallisia, jotka ovat jääneet lakisääteisen velkajärjestelyn ulkopuolelle. Sovintomenettelyssä on pyritty räätälöimään kullekin velalliselle sopiva maksutapa ja -ohjelma noudattaen lakisääteisen velkajärjestelyn periaatteita. Keskimäärin velalliset ovat maksaneet sovintojen perusteella noin kymmenesosan veloistaan.

Vaikka ohjelma päättyykin runsaan kahden viikon kuluttua, velkasovintohakemuksen voi jättää vielä. Kuun loppuun mennessä jätettävät hakemukset käsitellään samalla tavalla kuin aikaisemminkin tulleet hakemukset.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot