Mainos
Mainos

Venäjää eivät parkkisakot hetkauta

Pysäköinninvalvonta kirjoittaa jatkuvasti pysäköintivirhemaksuja myös cd-autoille, viime vuonna niitä kirjoitettiin noin 800.

Iltalehden selvityksen mukaan eniten parkkisakkoja kirjoitettiin venäläisdiplomaateille - 154 kappaletta. Venäjä ei ole maksanut yksiäkään parkkisakkoja, mikä merkitsee 6 000 euron saamatta jääneitä sakkotuloja.

Sakkotilaston toisena on Etelä-Korea, jonka autoille on kirjoitettu 54 pysäköintivirhemaksua. Seuraavina tulevat Kiina, Vietnam ja Turkki. Samat maat olivat kärkisijoilla myös vuoden 2008 tilastoissa.

Cd-parkkisakkoja kirjoitettiin viime vuonna noin 800, joista 120 sakkoa maksettiin. Lehden mukaan tunnollisin maksaja on Irak, joka on hoitanut kaikki saamansa viidet sakot. Myös Yhdysvallat huolehtii kiitettävästi sakoistaa. Se on saanut 21 sakot ja maksut 20 sakot. Italian maksumoraali on myös korkealla. Kirjoitetuista 26 sakoista 22 on maksettu.

Parhaiten pysäköintisääntöjä noudattavat Islanti, Kanada ja Sveitsi, joiden cd-autoille ei ole kirjoitettu yksiäkään sakkoja Helsingissä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot