Mainos
Mainos

Venäjän halpa bensiini ruuhkauttaa raja-asemia

Venäjän halpa bensiini kiinnostaa suomalaisautoilijoita. Bensiiniä ostamaan menneiden jonotusajat raja-asemilla ovat olleet viikonlopun alussa kuudesta kahteentoista tuntia.

Nuijamaan raja-aseman kohdalla henkilöautojen odotusaika oli lauantain vastaisena yönä Venäjän tullissa mentäessä kahdeksan tuntia ja tullessa nelisen tuntia. Vaalimaan kohdalla jonotusaika oli muutamia tunteja lyhyempi. Bensiininostajia oli viikonvaihteen alla liikkeellä runsaasti.

Tänään aamupäivällä jonotusajat henkilöliikenteessä kuitenkin lyhenivät. Rekkajono ennen Venäjän tullia oli Nuijamaan kohdalla aamupäivällä kahden kilometrin pituinen. Vaalimaan kohdalla tavaraliikenne tökki, ja parin tunnin välein Venäjälle pääsi vain parikymmentä rekkaa kerrallaan. Suomen puolella jonoa ei kuitenkaan syntynyt. Kertyneet rekat mahtuivat raja-aseman pysäköintialueelle.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme