Mainos
Mainos

Venäjän tullissa taas ongelmia Vaalimaalla

Venäjän Storfjanovkan tulli Vaalimaan raja-aseman kohdalla on ollut lähes koko aamupäivän kiinni. Venäjän tullin toiminta pätki jo yöllä. Raja-asemien välinen kahden kilometrin pituinen tie ja Vaalimaan pysäköintialueet täyttyivät rekka-autoista.

Aamulla Venäjän tulli sulkeutui lähes kolmen tunnin ajaksi. Se avautui varttitunniksi kello 11.00 aikoihin ja meni taas kiinni. Suomen tullissa ei tiedetty ennen puolta päivää, milloin odottavat rekat pääsevät jälleen jatkamaan katkonaista matkaansa. Venäjän tullin seisaukset ovat yleensä parin tunnin luokkaa. Niitä on esiintynyt pitkin vuotta varsinkin viikonvaihteiden aikana.

Henkilöliikenne on ollut sekä Nuijamaan että Vaalimaan raja-asemilla vilkasta viikonvaihteen alussa. Odotusajat olivat Nuijamaan kohdalla Venäjän Saimenskin raja-aseman tullissa parin tunnin luokkaa. Raja-asemilta kerrotaan varsinkin suomalaisia tankkaajia menneen halvan polttoaineen perään Venäjälle paljon. Vastapainoksi venäläisiä matkailijoita on saapunut Suomeen runsaasti.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot