Mainos
Mainos

Venäläisautoilijoille valistusta Suomen liikennesäännöistä

Venäläisautoilijoita valistetaan Suomen liikennekulttuurista liikenneministeriön uudessa kampanjassa.

Kampanjan aikana jokaiselle kuljettajalle jaetaan taskukokoinen esite Itä-Suomen raja-asemilla passintarkastuksen yhteydessä.

Pietarin ja Viipurin välisellä tiellä on myös maantietauluja, joissa mainostetaan rajalla jaettavaa esitettä. Esitteessä kerrotaan käytännönläheisesti Suomen liikennesäännöistä. Lisäksi oppaassa neuvotaan, miten toimia onnettomuustilanteissa. Esitteessä on myös karttoja ja osoitteita.

Liikenneministeriön mukaan esitteen nimi Ajamisen kansallisia erikoispiirteitä kiinnittää huomiota siihen, että suomalainen liikennekulttuuri edellyttää osin toisenlaisia ajotapoja kuin Venäjällä. Venäläisautoilijoihin kohdistettu kampanja on osa liikenneministeriön hanketta, jossa itäliikenteen turvallisuutta pyritään parantamaan tiedottamisella, valvonnalla ja koulutuksella.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot