Mainos
Mainos

Venäläisessä tutkimusaluksessa Suursaaressa syttyi tulipalo

Leonid Demin -nimisessä tutkimusaluksessa syttynyt tulipalo ei vaatinut tiettävästi kuolonuhreja.

Venäläisessä tutkimusaluksessa Suursaaressa syttynyt tulipalo nostatti runsaasti mustaa savua Suomenlahden taivaalle iltapäivällä. Sekä suomalaiset siviilit että viranomaiset tekivät sankasta savusta runsaasti havaintoja.

Suomenlahden merivartiosto epäili savun aiheuttajaksi saaren pohjoiskärjessä kiinnittyneenä olleessa Academy Grylov -luokan tutkimusaluksessa syttynyttä laivapaloa. Alus on ollut Suursaaressa jo pitempään. Merivartioston epäily osoittautui todeksi, kun Pietarista vastattiin Leonid Demin -nimisessä tutkimusaluksessa syttyneestä tulipalosta, jota sammuttamaan oli lähetetty Suursaaren oman palokunnan lisäksi useita avustavia yksiköitä.

Tutkimusalus on 147 metriä pitkä, ja siinä on 120 hengen miehistö. Tietoja mahdollisista miehistövahingoista ei Pietarista saatu, mutta Suomenlahden merivartiosto uskoo, että miehistö pääsi pois palon alta - olihan laiva satamaan kiinnittyneenä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme