Mainos
Mainos

Venäläiset tyytyväisiä kohteluunsa Suomessa

Yli puolet tuoreeseen kyselyyn vastanneista venäläisistä on sitä mieltä, että heihin suhtaudutaan ystävällisesti Suomessa.

Venäläisten matkat Suomeen lisääntyvät tänä vuonna parilla prosentilla viime vuodesta. Lomamatkat vähenevät, mutta osto- ja liikematkojen määrä kasvaa, käy ilmi tuoreesta Kaakkois-Suomen raja-asemilla tehdystä kyselytutkimuksesta.

Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK:Oy:n tekemään kyselyyn vastanneesta vajaasta tuhannesta venäläisestä yli puolet on sitä mieltä, että Suomessa suhtaudutaan ystävällisesti venäläisiin. Myös palvelutaso Suomessa tyydyttää heitä, joskin tyytyväisyys on laskenut viime vuodesta.

Jos rekkakuskeja ja läpikulkumatkaajia ei lasketa, venäläiset tekevät tänä vuonna itärajan kautta yhteensä 1,37 miljoonaa matkaa Suomeen. Kyselyn mukaan venäläiset käyttävät tänä vuonna Suomessa rahaa palveluiden ja tavaroiden hankintaan 450 miljoonaa euroa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot