Mainos
Mainos

Venäläisohjaaja: Murrolla yhteys Litvinenkon kuolemaan

Venäläisohjaaja Andrei Nekrasovin kodissa oli muun muassa tulosteita hänen sähköpostikirjeenvaihdostaan Litvinenkon kanssa. Luumäellä sijaitsevaan taloon murtauduttiin huhtikuun alussa.

Venäläisohjaaja Andrei Nekrasovin mukaan hänen Luumäen taloonsa tunkeutuneet murtomiehet vahingoittivat hänen aikaisempien elokuviensa filminauhoja ja käsikirjoituksia. Nekrasov kertoo tapauksen yksityiskohtia Etelä-Saimaalle antamassaan sähköpostihaastattelussa.

- Talossa oli myös joitakin tulosteita sähköpostikirjeenvaihdostani Litvinenkon kanssa, mutta luonnollisesti minulla oli varmuuskopiot niistä, Nekrasov kertoo.

Entisen FSB-agentin Aleksandr Litvinenkon murhasta dokumentin ohjannut Nekrasov kertoi murrosta julkisesti Cannesin elokuvajuhlilla. Samalla hän väläytti mahdollisuutta, että murrolla olisi yhteys Litvinenkon kuolemaan.

- Paikallinen poliisi näyttää kertoneen lehdistölle, että syylliset löytyvät paikallisesta juopottelevasta nuorisosta. Minä luotan Suomen poliisiin, mutta minun täytyy sanoa, että löysin venäläisiä tupakantumppeja enkä minä polta.

Andrei Nekrasovin Luumäellä sijaitsevaan taloon murtauduttiin ennen huhtikuun puoliväliä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme