Mainos
Mainos

Venäläisrekkojen kunto kohentunut

Suomessa liikkuvien venäläisrekkojen kunto on kohentunut aiemmasta,kiitos tehokkaan valvonnan.

Vieläkin teillämme liikkuu kuitenkin todellisia pommeja; ratsioissa suurin osa autoista saattaa osoittautua viallisiksi. Erityisen tarkka seuranta kohdistuu venäläisrekkoihin,joiden taso ei vieläkään ole lähelläkään meikäläisten yritysten autoja,vaikka kalusto onkin länsimaistunut muutaman vuoden takaisesta.

Ratsioiden saldot ovat yhä karua kuultavaa;usein puolet tutkituista autoista on viallisia,joskus sakot tai huomautuksen saa kaksi kolmesta autosta. Yleisiä ovat turvallisuudelle keskeiset jarruviat. Myös perävaunujen rakenteissa on törkeitä puutteita;jousitusta on saatettu paikkailla ihmeellisin kotikonstein tai yksinkertaisesti poistaa rikki menneet osat. Kuljettajat ottavat ratsiat pääosin tyynesti,jopa välinpitämättömästi. Suomen hinnoilla näitä autoja ei korjata,joten matkan suunta kääntyy takaisin itään.
(MTV3)


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme