Mainos
Mainos

Venäläisturismin uskotaan kasvavan huomattavasti

Venäläisturistien määrä kasvaa huomattavasti Suomessa, uskoo valtaosa Suomen matkailualan toimijoista tuoreessa kyselyssä.

Myös aasialaisten matkailijoiden määrän arvioidaan lisääntyvän.

Lähes puolet matkailualan toimijoista suhtautuu venäläisten matkustajien viisumivapauteen jokseenkin tai erittäin myönteisesti.

Puhtaan luonnon ja luontomatkailun uskotaan tarjoavan matkailualalla eniten mahdollisuuksia.

Alueellisista vaikuttajista ja yritysjohtajista vain neljäsosa kokee, että matkailun edistämisessä on onnistuttu hyvin. Tyytyväisimpiä ovat eteläkarjalaiset yritysjohtajat ja vaikuttajat. He ovat myös useimmin sitä mieltä, että matkailulla on merkittävä vaikutus oman alueen talouteen ja työllisyyteen.

Palvelualojen ammattiliiton PAMin kyselyyn vastasi yli 1700 kunnallispoliitikkoa, virkamiestä ja matkailualan yrittäjää.

(MTV3 – STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot