Mainos
Mainos

Veneilysää: Pääosin aurinkoista ja poutaista, tuuli enimmäkseen heikkoa

Viikonlopun veneilysää näyttää melko idylliseltä ja leppoisalta. Purjeet lepattavat pääosin heikossa tuulessa, mutta lauantai-illasta alkaen on tarjolla paikoin navakkaakin puhallusta.

Perämeren pohjukka sekä paikoin Suomenlahti ovat ajoittaisen sateen alueita perjantaina. Pohjoisen puoleiset tuulet puhaltavat pääosin heikosti, Saaristomerellä kohtalaisesti.

– Kaikilla merialueilla on lauantaina aurinkoista ja poutaista, eli melko lailla upea veneilysää. Tuuli kääntyy lounaan ja etelän puoleiseksi, ja puhaltaa heikosti Suomenlahdella ja Saaristomerellä. Selkämerellä tuuli voimistuu päivän aikana ensin kohtalaiseksi ja iltaa kohden navakaksi, povaa MTV3:n meteorologi Markus Mäntykannas.

Etelän puoleinen tuuli voi olla navakkaa läntisillä merialueilla sunnuntain vastaisena yönä sekä vielä aamuvarhaisella. Päivän kuluessa tuulet heikkenevät ja puhaltelevat kohtalaisesti enimmäkseen lounaan puolelta.

Sunnuntai näyttää pääosin aurinkoiselta, tosin sadekuurojen riski lisääntyy hieman Saaristomerellä.

Paikkakuntakohtaiset ennusteet ja sadetutka MTV3:n sääsivustolla.

(MTV3)

Katso yltä video veneilysäästä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme