Mainos
Mainos

Verkkolaskupalveluiden hinnoissa suuria eroja

Verkkolaskupalveluiden sisällöissä ja hinnoissa on suuria eroja, käy ilmi Suomen Yrittäjien tekemästä selvityksestä.

Erityisen suuri vaihtelu on verkkolaskuoperaattoreiden hintojen välillä. Kuukausikustannusten ero halvimman ja kalleimman operaattorin välillä on kymmenkertainen.

Verkkolaskupalveluiden hinnoitteluperiaatteet ovat selvityksen mukaan hyvin vaihtelevia. Palveluntarjoajat perivät palveluistaan käyttöönotto- ja kuukausimaksuja sekä laskukohtaisia maksuja.

Osa palveluntarjoajista perii kaikkia edellä mainittuja maksuja, osa vain yhtä tai kahta näistä. Myös maksuerien suuruudet vaihtelevat merkittävästi palveluntarjoajien välillä.

Suomen Yrittäjien tekemä selvitys on tiettävästi ensimmäinen verkkolaskupalveluiden kokonaistarjontaa kartoittava selvitys Euroopassa. Se on tehty pankeille ja verkkolaskuoperaattoreille lähetetyn kyselyn perusteella.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot