Mainos
Mainos

Lännen Media: Tiina Elovaarasta ja Simon Elosta tehty rikosilmoitukset

Perussuomalaisista Uusi vaihtoehto -ryhmään lähteneistä Tiina Elovaarasta ja Simon Elosta on tehty rikosilmoitukset, kertovat Kaleva ja myöhemmin Verkkouutiset.

Perussuomalaisten työmiehen Matti Putkosen mukaan Elovaara ja Elo ovat loukanneet ihmisarvoa väittämällä, että perussuomalaisten puoluekokouksessa on esitetty natsitervehdyksiä. Putkosen mukaan tervehdyksiä ei kuitenkaan ole esitetty.

Putkosen tietojen mukaan rikosilmoituksia on tulossa enemmänkin. Hän ei kuitenkaan suostunut kertomaan Verkkouutisille, ketkä rikosilmoituksia ovat tehneet.

Uusi vaihtoehto -ryhmän varapuheenjohtaja Elovaara kertoi eilen Ylen A-studiossa, että perussuomalaisten puoluekokouksessa olisi tehty asiattomia tervehdyksiä viikonloppuna. Asiattomilla tervehdyksillä Elovaara viittasi ilmeisesti natsitervehdyksiin.

Elovaaran mukaan tervehdykset olisi tehty Jussi Halla-ahon sekä muun puoluejohdon valinnan yhteydessä. Hänen mukaansa tapahtumista on olemassa kuvia. Verkkouutiset kuitenkin kertoo, että kuvat on otettu vasta seuraavana päivänä, eivätkä ne Putkosen mukaan ole natsitervehdyksiä. Hän korostaakin, että kyseessä on kuva kädennostoäänestyksestä.

Putkonen toivookin, että Elovaara ja Elo pyytäisivivät julkisesti anteeksi väitteitään.

Juttua ja otsikkoa muokattu 14.6. klo 15.00. Lisätty tieto, että asiasta kertoi ensimmäisenä Lännen Media.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme