Mainos
Mainos

Verkostovettä kloorataan edelleen Vihdissä

Vihdin kunnan mukaan vesi tuoksuu ja maistuu erilaiselta kuin aiemmin, mutta veden seisottaminen avonaisessa astiassa kuitenkin vähentää kloorin makua ja hajua.

Verkostovettä kloorataan edelleen Vihdissä. Klooraamisella varmistetaan veden laatu ja sitä jatketaan pienemmillä pitoisuuksilla toistaiseksi.

Vihdin kunnan mukaan vesi tuoksuu ja maistuu erilaiselta kuin aiemmin. Veden seisottaminen avonaisessa astiassa kuitenkin vähentää kloorin makua ja hajua. Vettä voi kaikkiaan käyttää normaalisti.

Vihdissä todettiin kampylobakteeriepidemia lokakuun puolessa välissä. Yli 600 ihmistä sairasti vatsataudin ja heistä 32:lla todettiin kampylobakteeri. Viranomaiset epäilevät vatsatautiepidemian lähteeksi Nummelan isosta vesitornista löytyneitä kuolleita oravia.

Nummelan iso ja pieni vesitorni on nyt puhdistettu. Myös tornien räystäät ja ison tornin ilmanvaihtoputket, mistä oravien epäiltiin livahtaneen torniin, on korjattu.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme