Mainos
Mainos

Verojohtaja Tammi ei saa syytettä

Verohallituksen pääjohtaja Jukka Tammi ei joudu syytteeseen. Valtakunnansyyttäjä Matti Kuusimäen päätöksen mukaan Tammi ei ole tehnyt mitään rikollista.

Puolitoista vuotta kestäneiden tutkimusten aikana Tammea epäiltiin törkeästä virka-aseman väärinkäytöstä ja avunannosta törkeään veropetokseen ns. Nostokonepalvelun konekauppajutussa. Myöskään Nostokonepalvelun johto ei joudu syytteeseen. Tammi omistaa 20 prosenttia turkulaisesta Nostokonepalvelusta, jonka on epäilty pimittäneen liikevaihtoveroja yli viiden miljoonan markan arvosta.

Valtiovarainministeri Jouko Skinnarin mukaan verohallituksen hyllytetty pääjohtaja Jukka Tammi palaa heti hoitamaan pääjohtajan virkaa. Valtakunnansyyttäjän syyttämättäjättämispäätöksen jälkeen virantoimituksesta pidättämiselle ei enää ole perusteita, Skinnari kertoi tiedotustilaisuudessa Helsingissä.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme