Mainos
Mainos

Verokortit vaihtuvat

Ensi vuoden verokortit tulevat voimaan taas maaliskuussa. Alkuvuosi verotetaan jo tuttuun tapaan tämän vuoden verokorttien perusteella.

Verologo

Uudet verokortit lähetetään ihmisille helmikuun puoliväliin mennessä. Mikäli pidätysprosentti on liian pieni, työntekijä voi itse pyytää suurempaa pidätystä työnantajalta, eikä siihen tarvita uutta verokorttia verotoimistosta. Sen sijaan pidätysprosentin alennukset täytyy hakea verotoimistosta.

Oikean pidätysprosentin voi arvioida esimerkiksi verohallinnon etusivulta www.vero.fi löytyvän veroprosenttilaskurin avulla.

Verokortin muutoksessa tarvittava hakemuslomake tulee postitse verokortin mukana. Lomakkeita on kuitenkin jo saatavana verotoimistoista tai verohallinnon Internet-palvelusta, osoitteesta www.vero.fi/palvelut/muutlomakkeet.html. Lomakkeen voi täyttää Internetissä, mutta sitä ei voi lähettää sähköisesti, vaan se on toimitettava allekirjoitettuna verotoimistoon.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot