Mainos
Mainos

Verolippujen postitus alkanut

Vuoden 1997 verolippujen postitus on alkanut ja kestää lokakuun loppuun saakka. Verolipun saavat muun muassa ne 1,7 miljoonaa verovelvollista, jotka eivät kuulu veroehdotusmenettelyn piiriin.

Ne 2,5 miljoonaa verovelvollista, jotka ovat veroehdotusmenettelyssä, saivat verolipun veroehdotuksen mukana jo touko-kesäkuussa. Heille postitetaan uusi verolippu ja tarvittaessa tilisiirtolomakkeet vain, jos ehdotuksen tietoihin on tullut muutoksia.

Veronpalautukset maksetaan joulukuussa, mutta valtiovarainministeriö ei ole vielä vahvistanut tarkkaa palautuspäivämäärää. Jäännösverojen eräpäivät ovat 2. joulukuuta 1998 ja 2. helmikuuta 1999.

Yhteisöille, joita ovat muun muassa osakeyhtiöt, osuuskunnat ja yhdistykset, veroliput postitetaan kunkin yhteisön verotuksen päättymisen mukaan. Yhteisön verotus päättyy kymmenen kuukauden kuluttua tilikauden päättymisestä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme