Mainos
Mainos

Veronmaksajat: Kaikille esitäytetty veroilmoitus

Veronmaksajat ajavat muutosta veroilmoitusmenettelyyn. Veronmaksajat vaatii kaikille suomalaisille esitäytettyä veroilmoitusta.

Veronmaksajien Keskusliitto ajaa muutosta veroilmoitusmenettelyyn. Liitto esittää veroehdotuksen ja veroilmoituksen yhdistämistä niin, että kaikille verovelvollisille lähetetään esitäytetty veroilmoitus huhtikuussa. Siinä voi olla myös tietoja, jotka edellyttävät aina täydentämistä. Tällaisia ovat mm. matkakustannukset, omaisuuden luovutusvoitot ja kotitalousvähennys. Veronmaksajien keskusliitto uhoaa patistavansa päättäjät liikkeelle veromenettelyn uudistamiseksi. Tarvitaan ripeää liikkeellelähtöä, jotta hanke ei venyisi vuosien taakse, liitosta sanotaan. Ilmoitus pitäisi palauttaa toukokuussa allekirjoitettuna verottajalle.

Veronmaksajien Keskusliiton mukaan aika on ajanut nykyisen veroehdotusmenettelyn ohi. Hankalimmiksi asioiksi veroehdotusmenettelyssä suomalaiset ovat kokeneet ehdotuksen myöhäisen saapumisen ja kesäkauteen osuvan, riittämättömän palautusajan.
(STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot