Mainos
Mainos

Veronpalautukset nostettavissa 4. joulukuuta

Veronpalautuksia saa noin kolme miljoonaa suomalaista. Jäännösveroja maksaa noin 870 000 henkilöä. Mätkyjen eräpäivät ovat 2 joulukuuta 2003 ja 4. helmikuuta 2004.

Veronpalautukset ovat nostettavissa pankkitileiltä torstaina 4. joulukuuta. Palautusten maksu postin kautta alkaa noin viikkoa myöhemmin eli 9. joulukuuta.

Maksupäivää odottelee ne noin kolme miljoonaa suomalaista, jotka Verohallituksen alustavan tilaston mukaan saavat palautuksia.

Vuoden 2002 veronpalautuksia maksetaan korkoineen yhteensä runsaat 1,3 miljardia euroa.

Jäännösveroja peritään noin 870 000 henkilöltä runsaat 800 miljoonaa euroa.

Mätkyjen eräpäivät ovat 2. joulukuuta 2003 ja 4. helmikuuta 2004.

Tieto tilinumerosta verotoimistolle


Veronpalautus tulee asiakkaan tilille, jos hän on ilmoittanut voimassa olevan tilinumeronsa verohallinnolle.

Uusi tai muuttunut tilinumero on ilmoitettava verotoimistoon viimeistään 5. marraskuuta. Ilmoituksen voi tehdä verohallinnon internetsivuilta löytyvällä lomakkeella http://www.vero.fi/arkisto/7208v02.pdf tai vapaamuotoisella allekirjoitetulla lomakkeella.

Verohallinto lähettää lisäksi lokakuun lopulla Kysely tilinumerosta -kirjeen niille henkilöille, jotka ovat saamassa palautuksia, mutta heidän voimassa oleva tilinumeronsa ei ole verohallinnon tiedossa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot