Mainos
Mainos

Veronpalautuksia maksettu tileille tuplana

Osa suomalaisista on saanut veronpalautuksensa tilille kahteen kertaan.

Ainakin osalla Nordean asiakkaista veronpalautus on näkynyt tileillä virheellisesti kahtena samansuuruisena summana. Virheen laajuudesta ei toistaiseksi ole tietoa.

Vakuutus- ja rahoitusneuvonta Finen johtaja Erik Sirén sanoi ensimmäisenä asiasta kertoneelle YLE Uutisille, ettei asiakkaan tarvinne itse ryhtyä palauttamaan rahoja, vaan odottaa, että pankki korjaa virheen. Hän arvioi Nordean korjaavan virheen vielä tänään.

Finen mukaan väärin maksettuja rahoja ei saa käyttää. Rahat pitää palauttaa siinäkin tapauksessa, että virhe jää asiakkaalta huomaamatta summan pienuuden takia. Sirénin mukaan pankki veloittaa rahat, jos ja kun tilillä on katetta.

Veronpalautukset viime vuodelta on maksettu tänään niille, jotka ovat ilmoittaneet pankkitilinsä Verohallinnolle. Veronpalautuksia saa noin 3,3 miljoonaa henkilöä. Keskimääräinen palautus on 642 euroa.

(MTV3)

Katso Nordean riskienhallintajohtaja Kari Oksasen kommentit:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme