Mainos
Mainos

Verottaja tutkii rautatieläisten ilmaismatkat

Verottaja aikoo tutkia Valtion rautateiden työntekijöiden oikeudet verottomiin ilmais- ja alennusmatkoihin.

Sanomalehti Ilkan haastattelema verohallituksen ylitarkastaja Anneli Nuoritalo kertoo verottajan tutkivan, ketkä VR:n henkilökunnasta ovat varsinaisesti liikenteen harjoittajan palveluksessa ja niin ollen oikeutettuja matkaetuisuuksiin.

Verottajan mukaan kohtuullisiin ja tavanomaisiin alennuksiin ovat oikeutettuja vain varsinaisen liikenteen harjoittajan, eli VR Osakeyhtiön työntekijät. VR-Yhtymä Oy:n alle kuuluvat myös yrityksen konsernihallinto, Avecra, Oy VR-Rata Ab, VR-Data, Avarra Oy, Pohjolan Liikenne sekä joitakin muita yrityksiä.

Tähän asti matkaeduista on nauttinut konsernin yli 10 000 työntekijää, noin 20 000 eläkeläistä sekä perheenjäseniä. Osakeyhtiön palveluksessa olevien perheenjäsenet voivat saada jopa 85 prosentin alennuksen matkalipuista.
(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot