Mainos
Mainos

Vertailu: Posti kuljettaa joulupaketin halvimmalla

Kuluttaja saa lähetettyä joulupakettinsa halvimmalla Postin kautta. STT:n tekemän vertailun mukaan hintaerot Matkahuollon, Itellan ja R-kioskin Ärrä-paketin välillä ovat kuitenkin pienet.

Esimerkiksi Posti kuljettaa alle kahden kilon peruspaketin vain hieman yli euron halvemmalla kuin Matkahuolto ja hieman alle kaksi euroa halvemmalla kuin R-kioski.

-Lähetyshinta on meillä Postiin verrattuna aavistuksen kalliimpi, sillä hinta sisältää arvonlisäveron. Postin ei tarvitse maksaa arvonlisäveroa, sanoo Matkahuollon henkilöliikennepäällikkö Jukka Ylitalo.

Nopeimmin perusjoulupaketin lupaa toimittaa Matkahuolto, jonka kautta paketin voi lähettää vielä päivää myöhemmin kuin Postin tai R-kioskin kautta.

Normaalihintaiset joulupaketit on lähetettävä viimeistään ensi viikon alussa. Tosin Matkahuollolla ja Postilla on mattimyöhäisille tarjolla kalliimpia pakettipalveluita, joiden avulla paketin voi lähettää vielä joitakin päiviä myöhemmin.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme