Mainos
Mainos

Vesi tulvii kaduilla Oulussa

Vesiputken rikkoutuminen on katkaissut liikenteen Oulun keskustassa Sepänkadun ja Aleksanterin kadun kulmassa. Vettä on tulvinut teille niin paljon että liikenne on jouduttu katkaisemaan. Vielä ei ole tietoa siitä miten suuresta vahingosta on kyse.

- Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen palopäällikkö Arssi Heiskasen mukaan kuitenkaan mistään pienestä lirusta ei ole kyse, sen verran paljon vettä on suihkunnut tielle. Ilmeisesti kyse on niin sanotusta runkoputkesta.

- Heiskanen kertoo myös että kellareita joudutaan tutkimaan mahdollisten vesivahinkojen selvittämiseksi. Teitä tulee olemaan poikki, koska maa-aines on huuhtoutunut veden mukana ja on vaara että ne eivät kestä liikennettä.

Vuoto on saatu suljettua, mutta putken rikkoutuminen aiheuttaa jonkin verran ongelmia vedenjakelussa. Korjaustyöt haittaavat jatkossa myös liikennettä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme