Mainos
Mainos

Vesirajoitukset laajenivat Ylöjärvellä

Ylöjärven vedenkeittokehotus on laajentunut koskemaan myös Viljakkalan aluetta. Maanantaina vesijohtoverkostosta otetusta näytteestä löytyi kolibakteeria.

Uusintanäytteet Viljakkalan vedestä ovat olleet puhtaat, mutta käyttörajoitukset ovat voimassa kunnes viimeiset näytteet on tutkittu.

Viljakkala ei ole ollut mukana aikaisemmin Ylöjärvelle annetussa veden keittokohotuksessa, sillä alue saa käyttövetensä eri vedenottamosta kuin muu Ylöjärvi.

Keittokehotus ei koske Viljakkalan-Kyrönlahden vesiosuuskunnan aluetta.

Aikaisemmin annetut veden keittokehotukset jatkuvat edelleen Ylöjärvellä. Keittokehotus koskee koko Ylöjärven kaupungin aluetta.

Ylöjärven vedestä otetuista tuoreimmista, mutta alustavista tuloksista ilmenee, ettei vedessä ole noro- tai adenovirusta eikä kampylobakteeria. Koliformisia bakteereja löytyi vielä yhdestä keskiviikkona otetuista näytteistä. Tutkimukset ovat vielä osittain kesken ja viimeiset näytetulokset saadaan ensi tiistaina.

Veden käyttörajoitukset jatkuvat ennallaan tutkimustulosten valmistumiseen saakka.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot