Mainos
Mainos

Vetelissä liikerakennuksen palosta miljoonavahingot

Tulipalo tuhosi kaksi kolmasosaa rakennuksesta, johon kuului muun muassa apteekki, valokuvaamo ja seurakuntasali.

Keski-Pohjanmaan Vetelissä riehunut tulipalo on saatu hallintaan. Sammutustöiden arvioidaan kuitenkin jatkuvan vielä pitkään. Palo tuhosi Vetelin keskustassa sijaitsevan liikerakennuksen lähes täysin, taloudelliset vahingot ovatkin apulaispelastusjohtaja Matti Koiviston arvion mukaan yli miljoona euroa.

Pohjanmaan hätäkeskus sai hälytyksen Vetelin koulutielle aamulla hieman ennen kello kahdeksaa. Palokunnan mennessä paikalle oli rakennuksen ullakko ilmiliekeissä ja palo levisi voimakkaasti. Koiviston mukaan noin 70 prosenttia rakennuksesta tuhoutui täysin ja vajaa kolmannes pystyttiin säästämään. Paloa oli sammuttamassa yksiköitä yhteensä seitsemältä paloasemalta.

Tuhoutuneessa liikerakennuksessa toimi muun muassa apteekki, fysikaalinen hoitolaitos, valokuvaamo, kirjakauppa ja pieni seurakuntasali. Lisäksi rakennuksessa oli kaksi kunnan vuokra-asuntoa. Palo ei aiheuttanut henkilövahinkoja.

Pelastuslaitoksen mukaan palon syttymissyy ei ole vielä selvillä. Eilen rakennukseen asennettiin ilmastointilaite, joten palo on saattanut saada alkunsa siitä. Poliisi tutkii syttymissyytä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot