Mainos
Mainos

Vettä tippuu katosta läpi Helsingin rautatieasemalla

Helsingin rautatieasemalla kärsitään katosta tippuvasta vedestä, kertoo Vartti-lehti. Rautatieasemalla vettä on vuotanut katosta läpi useasta eri paikasta. VR:n kiinteistöpäällikön Matti Siitarin mukaan vuodon syy on katolle kertynyt lumi.

– Siellä on saumattu peltikatto, jossa on hyvin vähän kaltevuutta. Siihen jää sellainen kuilu, johon lumet ovat kerääntyneet. Sinne lumen alle on syntynyt vesipatja, ja peltikaton saumat päästävät vettä läpi, Siitari selostaa Vartissa.

Lunta on käytännössä mahdoton saada katolta pois, sillä se on kerääntynyt erittäin hankalaan paikkaan. Rautatieasemalla onkin jouduttu laittamaan ämpärit vuotokohtien alle lattialle.

Ämpäreitä saatetaan nähdä asemalla niin kauan kunnes lumet sulavat. Siitari sanoo, että romahtamisvaaraa katolla ei ole.

Matkustajatkin ovat laittaneet asemahallin ämpärit merkille. Yhdestä ämpäristä on tehty toivomuslähde, johon ihmiset olivat heittäneet kolikoita.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme