Mainos
Mainos

Veturimiesten protesti saattaa peruuntua

Kouvolalaisten veturinkuljettajien työnseisaus saattaa peruuntua. Veturimiesten liitosta kerrotaan, että yön ja aamun aikana käydyissä neuvotteluissa työnantajan kanssa on tapahtunut merkittävää edistystä.

Veturimiesten liiton Kouvolan osasto päättää puolilta päivin, perutaanko mielenilmaus.

Yli 170 veturimiehen työnseisauksen oli määrä alkaa neljältä iltapäivällä ja kestää vuorokauden. Veturimiesten liiton Kouvolan osasto protestoi kuljettajien huonoja työaikoja vastaan.

Mikäli mielenilmaus pannaan täytäntöön, tarkoittaa se sitä, että kouvolalaiset veturinkuljettajat kieltäytyvät ajamasta junia. Työnseisaus koskisi yli 170:tä veturimiestä. Veturimiesten liiton Kouvolan osaston puheenjohtaja Kari Rae arvelee, että 30-40 junavuoroa peruuntuisi Itä-Suomessa.

Työnseisaus vaikuttaisi ainakin Kouvolan sekä Helsingin, Riihimäen, Joensuun, Kuopion ja Kotkan väliseen liikenteeseen. Häiriöitä voi olla myös Helsingin ja Tampereen sekä Kuopion ja Tampereen välillä ja Helsingin lähiliikenteessä.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme