Mainos
Mainos

Victoria Beckham sai hillitymmän vastaanoton

Suomessa jalkaleikkauksesta toipuvan David Beckhamin puoliso Victoria Beckham on saapunut Yhdysvalloista Turkuun. Huippujalkapalloilijan vaimo otettiin Turussa vastaan huomattavasti hillitymmissä tunnelmissa kuin David Beckham eilen.

Victoria Beckhamin lentokone saapui Turun lentokentälle tänään hieman kello 17:n jälkeen, ja häntä kuljettanut tilaustaksi oli perillä poliisiauton saattamana Turun lääkärikeskus Mehiläisessä noin varttituntia myöhemmin. Odottamassa oli muutamia kymmeniä kiinnostuneita turkulaisia.

Victoria Beckhamin tulo kirvoitti innostuneita kiljahduksia, mutta yleistunnelma oli huomattavasti laimeampi kuin David Beckhamin saapuessa samaan paikkaan maanantaina. Victorian siirryttyä lääkäriaseman sisätiloihin väkijoukko hajosi nopeasti paikalta.

Jääkiekkoseura TPS on kutsunut parin seuraamaan illan TPS-Kärpät ottelua, mutta ainakaan avauserän aikana pariskuntaa ei katsomossa näkynyt.

Beckhamin pariskunta lähtee kotimatkalle todennäköisesti huomenna.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme