Mainos
Mainos

Victoria ja prinssi Daniel saapuvat Turkuun!

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel saapuvat 19.-20. syyskuuta vierailulle Turkuun. Hovi vahvisti vierailun tänään.

Turun kaupunginjohtaja Aleksi Randell pitää tietoa kruununprinsessan ja hänen miehensä vierailusta Turkuun erittäin tervetulleena uutisena.

– Olen tavattoman iloinen siitä, että kruununprinsessa Victoria on vastannut myöntävästi esittämäämme kutsuun ja että myös prinssi Daniel saapuu hänen mukanaan. Uskon puhuvani kaikkien turkulaisten puolesta sanoessani, että he ovat sydämellisesti tervetulleita, Randell toteaa.

Kaupunginjohtaja Randell ennakoi, että ohjelmassa tulevat painottumaan erityisesti kulttuuripääkaupunkivuoteen liittyvät asiat.

Lisäksi esillä on Itämereen ja sen suojeluun liittyviä kysymyksiä, joita kruununprinsessa on pitkään korostanut. Ohjelmassa on myös tapaamisia kaupunkilaisten, erityisesti nuorten kanssa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme