Mainos
Mainos

Victoria torstaina Torniossa uittamassa kaarnalaivaa

Kruununprinsessa Victorian Turun-vierailusta ehtii kulua tuskin vuorokauttakaan, kun hän jo saapuu seuraavan kerran Suomeen. Prinsessa nimittäin vierailee torstaina Torniossa ja Haaparannalla, missä hän vihkii käyttöön nimeään kantavan torin.

Torstain ohjelmassa on aluksi iltapäivällä lounastilaisuus Ruotsin puolella Haaparannalla, minkä jälkeen on Victoriantorin vihkiäiset kello 16. Ohjelma torilla kestää tunnin, ja sen aikana prinsessa muun muassa laskee vesille kaarnalaivan. Torilta prinsessa kävelee viereiseen Rajalla-kauppakeskukseen, jossa on pieni kahvitilaisuus.

Victoriantori-nimen saava rajatori sijaitsee valtakunnanrajalla. Rajalla-kauppakeskus puolestaan on Suomen puolella Torniossa.

Viime kesän aikana rakennettu rajatori on osa Tornion ja Haaparannan monivuotista Rajalla-hanketta, jossa kaupungeille rakennetaan yhteinen, valtakunnanrajan ylittävä keskusta.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme