Mainos
Mainos

Video: Euran palosta syntynyt massiivinen savupilvi näkyi kauas – vahingot miljoonaluokkaa

Satakunnan Eurassa aamuvarhaisella syttynyt palo aiheutti jättimäisen savupilven joka näkyi kauas. Lähialueille annettiin vaaratiedote ja asukkaita on pyydetty pysymään sisätiloissa ja sulkemaan ovet ja ikkunat.

Eurassa liikekeskuksen alakerrassa noin kello 05 syttynyt palo on saatu sammutettua, rakennuksen kattorakenteita sen sijaan sammutetaan edelleen.

Useiden tuhansien neliöiden kiinteistössä on muun muassa kauppa, ravintola ja toimistotiloja. Pelastuslaitos ei osaa vielä arvioida vahinkojen laajuutta. Kukaan ei loukkaantunut palossa. 

Miljoonavahingot

Euran Liikekeskus oy:n hallituksen puheenjohtaja Ilkka Leija kertoo, että sekatavarakauppa on tuhoutunut palossa kokonaan.

Leijan omistaman Osmantupa-ravintolan työntekijät huomasivat palon syttyneen aamuyöllä ravintolaa siivotessaan ja ilmoittivat siitä hätäkeskukseen. Leijan mukaan ravintola on kärsinyt vesivahingoista ja noesta.

– Kaikista vahingoista ei vielä pysty sanomaan, koska sisälle liikekiinteistöön ei pääse.

Leija arvioi kuitenkin liikekeskuksen vahinkojen olevan miljoonaluokkaa.

Palon syttymissyystä ei ole vielä tietoa. Pelastuslaitoksen yksikköjen tullessa paikalle liikekeskus paloi jo voimakkaasti.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme