Mainos
Mainos

Video: Hurjat liekit löivät parvekkeelta Vantaalla – yksi sairaalaan kerrostalon palossa, kymmenet evakkoon

Viisikerroksisessa kerrostalossa loimusivat liekit tänään iltapäivällä Vantaan Koivukylässä. Yksi henkilö vietiin tulipalon seurauksena Peijaksen sairaalaan.

Kaikki rapun 32 asukasta joutuvat toistaiseksi majoittumaan joko sukulaisten tai kriisikeskuksen järjestämissä tiloissa, kertoo pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Harry Häyrinen.

Palomestari kertoo, että asuntoja aletaan puhdistaa alakerroksista lähtien ja asukkaat pääsevät takaisin sitä mukaa kuin savun haju on saatu poistettua.

Häyrisen mukaan tulipalo alkoi viisikerroksisen kerrostalon kolmannesta kerroksesta ja levisi yläpuolella olevien asuntojen parvekkeille.

Muiden asuntojen sisälle tuli ei levinnyt, mutta savu aiheutti vahinkoja. Siksi syttymisasunnon lisäksi sen yläpuolella olevia asuntoja joudutaan remontoimaan ja muitakin asuntoja puhdistamaan.

Poliisi tutkii palon syttymissyytä. Itä-Uudenmaan poliisista kerrotaan, että kyseessä on normaali palonsyyntutkinta. Iltapäivällä ennen kello kolmea poliisi sanoi, että muuta kerrottavaa ei tässä vaiheessa ole.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme