Mainos
Mainos

Hurja näky tallentui videolle Helsingissä – kerrostalon kattoa siivottiin ilman valjaita

Helsinkiläisen kerrostalon katolla siivottiin tänään kattoa ilman turvavaljaita. Sivullinen päätyi soittamaan poliisit. 

Kalliossa Fleminginkadulla sijaitsevan taloyhtiön katolla nähtiin tänään vaaratilanne, kun katolla työskenneltiin ilman turvavaljaita.

Vastapäisen asunnon asukas kuvasi tempun videolle, jolta käy ilmi, että mies liukasteli ja kompuroi katolla eikä putoaminen ollut kaukana.

Videon kuvannut asukas päätyi soittamaan poliisit.

– Soitin poliisit, koska alhaalla on vilkas jalkakäytävä eikä ainoa mahdollinen kuolonuhri olisi kiipeilijä, hän kommentoi MTV:lle.

– Poliisit tulivat alle 10 minuutissa. Eivät tehneet muuta kuin pitivät työnjohtajalle puhuttelun, jonka jälkeen katolla ollut puki vihdoinkin valjaat.

Video on saanut kauhistuneita kommentteja Facebookin Kallio-ryhmässä. Myös sitä on ihmetelty, miksi työnjohtoa ei sakotettu tapahtuneesta. 

– Tuon tason törkeä piittamattomuus aiheuttaa kuolemantapauksia ja olisi estettävissä ihan parinsadan euron valjailla ja turvaköysillä. Sikamaista hommaa, toteaa yksi kommentoijista.

MTV ei tavoittanut taloyhtiön edustajaa kommentoimaan tapausta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme