Mainos
Mainos

Video lentokentän mainoskuvauksista: Huippuskeittarit valtasivat Helsinki-Vantaan

MTV Uutisten kevennystoimittaja Mika Tommola kävi Helsinki-Vantaan lentokentällä tutustumassa mainoskuvauksiin, joissa Helsinki-Vantaata markkinoidaan sulavana lentoväylänä maailman eri kolkkiin.

Katso maanantaina 13.10 Kymmenen Uutisten kevennys skeittikuvauksista lentoaseman sisällä!

Uskomaton näky: skeittaajat tekevät temppujaan Helsinki-Vantaan kiitotien kupeessa.  Heillä on henkilöauton kokoiset generaattorit, robotti- ja puomikamerat ja skeittiramppi on kiinni lentokoneiden suihkupyörteiltä suojaavassa vallissa.

Kiitotien reunalla seisoo ainakin 50 henkeä; toimittajia, lentokentän turvamiehiä ja tietenkin vuoroaan odottavia skeittaajia.

Tämä oli näkymä tänään sunnuntaina Helsinki-Vantaan lentokentällä. Hälinää ohjaili ammattiskeittaaja Arto Saari. Hänet on lennätetty Los Angelesista Helsinkiin kuvaamaan videota, jolla Finavia ja Finnair aikovat markkinoida Helsinki-Vantaata sulavana lentoväylänä maailman eri kolkkiin.

Videolla esiintyvät skeittaajat ovat Saaren valitsemia lahjakkuuksia muun muassa Japanista, Yhdysvalloista ja Venäjältä. Kuvaukset kestävät kaksi päivää.

Tänään videota kuvattiin ulkona, mutta huomenna skeittaajat pääsevät terminaalirakennukseen. Se on skeittaajan unelma: kilometritolkulla siloista parkettia ja hiottua kiveä. Se on myös maanantain 13.10. Kymmenen Uutisten kevennys. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme