Mainos
Mainos

Video: Näin laiturilla paistatellut Niilo-Norppa kellii vedessä – pelottoman kuutin esiintymisestä somehitti

Niittylöiden laiturille kivunnut kuutti on ihastuttanut pitkin päivää sosiaalisessa mediassa. Niiloksi nimetystä norpanpojasta on nyt myös video.

Riitta Niittylä ikuisti Niilo-Norpan kuviin ja videolle, kun poikkeuksellisen peloton kuutti oli kivunnut yllättäen heidän laiturilleen.

MTV uutisoi jo aiemmin tänään kuvista, joissa norppa ottaa aurinkoa. Videolla kuutti vilvoittelee toista kylkeään vedessä samalla, kun toista lämmittää aurinko.

Norppa viihtyi laiturilla auringonotossa jopa 12 tuntia ja Niittylät ehtivät jo huolestua: voiko kesy ja paikallaan pysyttelevä norppa olla terve? Niittylät soittivat metsähallituksen tutkijalle asiasta ja selvisi, että norppa on kuin onkin terve. Se on vaan poikkeuksellisen peloton.

Niilo-Norppa on ihastuttanut sosiaalisessa mediassa. Norpankuvia on jaettu tänään jo tuhansia kertoja – erään lukijan kuva inspiroi ottamaan puiset uimaraput metallisten sijaan.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme