Mainos
Mainos

VIDEO: Näin stand up -koomikot ottavat yhteen - "Olet kuin paimenkoiran ja Karhuvaaran lapsi"

Aamun Huomenta Suomen lähetyksessä nähtiin kunnon mittelö, kun kaksi tunnettua koomikkoa, Ali Jahangiri ja Niko Kivelä, kehuivat toisiaan kilpaa. 

– Mehän ollaan ihan eri sarjassa. Jäbä on NHL:ssä, mä pelaan vielä jotain Tikkurilan Valtti-Areenalla ilman mailaa, kehaisi Jahangiri Kivelää.

– Oon yhden kerran ollut sun kanssa autossa ja se muutti mun uran.

Jahangirin valtava kehuvyöry suorastaan hiljensi Kivelän.

Katso koomikkokaksikon koko battle yllä olevalta videolta.

Kehumistempaus liittyy keskiviikkona järjestettävään Hyvän hiilloksen iltaan.

Illan järjestää ryhmä peruspositiivisia ihmisiä ja yrityksiä. Kaikkia järjestäjiä yhdistää halu etsiä uusia näkökulmia yritysmaailmaan ja yhdistää hyvää mieltä yrityskulttuuriin.

Hyvän hiilloksen ilta on saanut inspiraationsa Hyvänmielenosoitus-tapahtumasta, jossa hyvää mieltä käytiin osoittamassa kaikissa Suomessa olevissa eri maita edustavissa suurlähetystöissä.  Kampanjan järjestää voittoa tavoittelematon Hyvänmielenosoitus –yhdistys yhteistyössä MTV:n ja mediatoimistokonserni Omnicom Media Groupin kanssa.

Järjestäjien mukaan Hyvän hiilloksen ilta ajaa meidän kaikkien asiaa. He uskovat, että terve, rehti ja tiukka kilpailu on Suomelle hyväksi. ja että kirittämällä toinen toisiamme olemme kansakuntana vahvempia vastaamaan alati kiristyvään, globaaliin kilpailuun.

Keskustele aiheesta, ilmiöstä ja suomalaisesta yrityskulttuurista Twitterissä #hyvähiillos!

Mistä on kyse? Miten voin itse osallistua? Katso lisätietoja täältä!

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme