Mainos
Mainos

VIDEO: Näinkin voi käydä aamulenkillä – tapaturma-asemalla poikkeuksellisen vilkasta

Liukastelijat ovat ruuhkauttaneet tapaturma-asemia jo useamman viikon ajan. Jojosää on aiheuttanut sen, että jalkakäytävät ovat olleet monin paikoin peilijäässä.

Aamun Huomenta Suomessa käytiin katsomassa Töölön tapaturma-asemalla, millaisia onnettomuuksia aamun aikana on tapahtunut.

Toimittaja Mari Sarolahden haastattelussa erikoislääkäri Mikko Heinänen kertoo, että asemalla on ollut erittäin - jopa poikkeuksellisen - vilkasta.

– Meillä on ollut normaalimiehityksen lisäksi 1-2 tiimiä leikkaamassa potilaita. Normaalisti leikkaamme täällä illalla kolmessa salissa, mutta nyt on ollut myös neljäs ja jopa viides leikkaussali käytössä. Se on kuormittanut henkilökuntaa.

Potilaat leikataan kiireellisyyden mukaan, mutta välillä joudutaan odottamaan useammankin päivän.

Taru Vainio odottaa pääsevänsä leikkaukseen tänään. Hän on odottanut jonossa toissa viikon lauantaista asti, kun hän aamulla kaatui ollessaan lenkillä koiran kanssa.

– Jos olisin valittanut enemmän, olisin ehkä päässyt leikkaukseen nopeammin, hän naurahtaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme